Източник и снимка: БулфотоПолицията във Варна разследва случай на агресия срещу

...
Източник и снимка: БулфотоПолицията във Варна разследва случай на агресия срещу
Коментари Харесай

Ужас във Варна: Побесняла служителка на бензиностанция души дете с качулката му! А после преби...

Източник и фотография: Булфото

Полицията във Варна проверява случай на експанзия против 12-годишно дете от служителка на бензиностанция. „ Има подадена тъжба на 17 март от майката на потърпевшото момиче, по която се прави инспекция. Изясняват се детайлите по отношение на случая. Образувана е и кореспонденция “, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в морския град.
``
реклама

Майката алармирала първо на телефон 112, а по-късно подала и тъжба в Трето районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи – Варна, споделиха още от полицията.

Пострадалото дете е прегледано от доктор, направено му е електро-енцефелограма.

Според локалния уебсайт novavarna.net. дамата живеела в местността „ Ментешето “ край Варна и алармирала за експанзията над нейната 12-годишна щерка, като неприятният случай се е разиграл на бензиностанция в квартал „ Владиславово “.

Според описа й, четири деца на възраст сред 11 и 13 години, измежду които са нейната щерка и племенницата й, излезли на разходка с велосипедите си, само че гумата на едното от тях спаднала. Децата се насочили към най-близката бензиностанция, с цел да я напомпат, само че там били посрещнати от невежлива служителка, която почнала да им крещи. Казала им, че нямат работа там, след което ги изгонила от региона на бензиностанцията.

Разтревожени и уплашени хлапетата я извикали и дамата пристигнала с колата си на място. Там взела устройството, с цел да напомпат гумата на колелото, станало мотив за разправията. Същата служителка обаче се доближила към нея, изтръгнала маркуча от ръцете й и почнала да я блъска пред очите на другото й 2-годишно дете, което било в колата.

„ Ще ви убия, махайте се от обекта ми “, крещяла побеснялата жена. Преди това, на път към майката, бензинджийката хванала щерка ѝ за качулката на якето и почнала да я души и удря с юмруци по главата. В беса си тя блъснала и племенницата й. Според служителката, децата я провокирали, употребявайки нецензурни думи.

Възмутената майка се свързала след случая и с шефа на бензиностанцията. След като схванал какви ги е правила служителката му декларирал, че тя ще бъде уволнена. Според него, това не е първото недоволство против нея за сходни прояви на неоправдана експанзия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР